Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Jana B.
21.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše v pořádku, rychle jednání 1*
Avatar Eva S.
14.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlost dodani a komunikaceOK
Avatar Marie U.
11.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé dodání, spokojenost.
visa

Znáte svoje životní číslo?

Kategorie : Horoskopy , Zdraví

Datum narození je jedna z mála věcí, která se v průběhu života nemění. Životní číslo může prozradit nejen váš osud, ale také klíčové vlastnosti, schopnosti, předpoklady pro ten který pracovní obor. Jak zjistíte své osudové číslo? Sečtěte všechny číslice data narození a totéž učiňte i se součtem, takže vám zbude jediná cifra. Příklad: 18.  6. 1947 sečtěte jako 1 + 8 + 6 + 1 + 9 + 4 + 7 = 36. Nyní je třeba sečíst 3 + 6 = 9. V tomto případě je tedy životní číslo devět.
Když je vaše životní číslo 1…
Jednička je číslo vyrovnané a charakterizuje odvážný a vynalézavý typ. Lidé s tímto životním číslem mohou navenek působit rezervovaně, vyznačují se nezávislou povahou a zvědavostí. V jednání s druhými lidmi bývají otevření, přímí, přednost dávají úspěchu, individuálním aktivitám. Jednička je číslem vůdců, lidí, kteří neradi prohrávají, potřebují být neustále chváleni. Pozor si musejí dávat na nadřazenost a tvrdohlavost.
Když je vaše životní číslo 2…
Lidé, kteří se narodili s vibracemi čísla 2, jsou klidní, laskaví, citliví, tvořiví, ohleduplní. Nemají většinou přehnané ambice v něčem vynikat, neradi na sebe přebírají odpovědnost za druhé. Lépe se cítí tehdy, jestliže se mohou o někoho opřít, vyhovuje jim pozice v závětří, chtějí dokonale zapadnout v týmu. Důležité jsou pro ně harmonické vztahy, mají nadání usmiřovat znesvářené strany, nesnášejí nepohodu a stres.
Když je vaše životní číslo 3…
Životní číslo 3 obdařuje životní jiskrou, tvořivostí, činorodou myslí. Lidé s tímto životním číslem jsou velice společenští, navazovat kontakt s cizími lidmi pro ně není žádný problém. Trojky milují život, nesnášejí samotu, jednotvárnost, výborné výkony podávají, když jsou pod tlakem, ve velkém stresu. Jen by se měli naučit diplomacii, zbytečně nekritizovat, taktikou co na srdci, to jazyku, si zbytečně dělají nepřátele.
Když je vaše životní číslo 4...
Lidé s osudovým číslem čtyři bývají poněkud konzervativní, prakticky zaměření, spolehliví. Jejich cesta životem nebývá snadná, všechno velice hluboce prožívají. Pokud si vytyčí nějaký cíl, pro něco se nadchnou, dokáží se do svého úsilí zcela ponořit. Ve snaze vyhnout se citovým zraněním si drží odstup, získat si jejich náklonnost bývá velice obtížné. Nedostatek sebejistoty jim občas brání v rozletu, pochvalu potřebují jako sůl.
Když je vaše životní číslo 5…
Pětce rozhodně nelze upřít vůdcovské schopnosti. Bývají to lidé s dobrodružnou povahou, poněkud nestálí, v jejich přítomnosti nikdy nezažijete nudu. Pokud umí správně využít svou energii, dokáží se perfektně uplatnit v jakémkoli oboru. Lidé s číslem pět se neradi přizpůsobují, klíčovým slovem je pro ně svoboda. Měli by se naučit disciplíně, nepodléhat okamžitým myšlenkám, pozor na sklon k nervozitě.
Když je vaše životní číslo 6…
Pro lidi s životním číslem šest je nesmírně důležitá láska, harmonie, uznání. Nelze jim upřít skvělé organizační schopnosti, smysl pro estetiku a umění. V profesním životě se jim daří dosáhnout na nejvyšší mety, kladou důraz na materiální stránku života. Měli by však více držet na uzdě svůj sklon k perfekcionismu, přílišná snaha o dokonalost jim může ubírat z pocitu štěstí.
Když je vaše životní číslo 7…
Silnou stránkou osob s životním číslem sedm je inteligence, empatie, soucit, maximální pochopení pro druhé.  Za sedmičkou je člověk tvořivý, trochu tajemný, nesmírně citlivý. Má tendenci ubírat se vždy svojí vlastní cestou, okolím je uctíván pro svou individualitu, nelze u něj přehlédnout sklon k samotářství. Pozor na přílišnou strohost, nepřístupnost a pesimismus. Sedmička může mít problém s tím, že má vysoké nároky na sebe i druhé.
Když je vaše životní číslo 8…
Životní číslo osm dává lidem spoustu energie, vitality a také sebejistoty. Z jejich charakterových vlastností nelze přehlédnout rozhodnost, ráznost, řídící schopnosti, je to číslo rovnováhy. Osmičky někdy žijí s hlavou v oblacích, a přitom s nohama na zemi. Dokáží se v životě prosadit, bývají mezi nimi autoritativní vůdci, majetní lidé. Umí prosadit svou sílu, sebevědomě se vyrovnávají s životními překážkami.
Když je vaše životní číslo 9…
Nejdůležitějšími hodnotami je pro lidi s životním číslem devět láska, pravda a přátelství. Pokud si vezmou něco do hlavy, nic je nezastaví, aby svůj záměr dotáhli do úspěšného konce. Nelze jim upřít analytické myšlení, charakteristická je pro ně moudrost, zodpovědnost, velký smysl pro spravedlnost. Jde o hloubavou osobnost, která nemá daleko k přehnaným reakcím a náladovosti.
(pru)

Sdílet tento článek

Přidat komentář