Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Vratislav D.
18.04.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Šlo o inzerci
Celkový názor:
Rychlé, bezproblémové jednání
Avatar Jana M.
02.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
perfektni a super mega rychle
Avatar Kateřina M.
01.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše v naprostém pořádku
visa

Znamení zvěrokruhu a magie

Kategorie : Horoskopy , Tajemno

Každé znamení zvěrokruhu má prý určité schopnosti a dispozice, díky nimž je mu nápomocen zcela konkrétní druh magie.  Který je blízký právě tomu vašemu a který byste tedy měli využívat ve svůj prospěch?


Beran: Magie ohně a svící


Zrozenci tohoto znamení mohou svíce symbolicky zapalovat i hasit různými způsoby, intuice jim skvěle pomůže při výběru tvaru a barvy. Mohou ze svící tvořit obrazce a zapalovat postupně jednu od druhé. V ohni mohou také pálit byliny či popsané papírky s přáním.


Býk: Magie bylin, lidová magie


Vytrvalá povaha předurčuje zrozence tohoto znamení k magii založené na dlouhodobém budování a růstu kouzla. Pěstování bylinek je toho skvělým příkladem, spojuje v sobě dlouhodobou práci a zemský živel. Mohou oslavovat roční období a ctít další magické tradice za „dobrou úrodu“ a tedy v dnešní době za osobní prosperitu.


Blíženci: Magie mysli, skupinová práce


Zrozenci tohoto znamení jsou roztěkaní, u ničeho dlouho vydrží. Vyhovují jim proto rychlé rituálky a vysoce účinná je pro ně magie mysli. Měli by aplikovat v praxi Silvovu metodu kontroly mysli, což je magie osekaná o veškeré přízdoby. Společenské nastavení a komunikativnost Blížence předurčuje k práci ve skupině.


Rak: Vodní, lunární a zrcadlová magie


Raci celkem přirozeně tíhnou k vodě, a to nejlépe čisté a plynoucí. Nejvhodnější jsou pro ně různé formy pouštění kouzel po vodě, určitě by měli vyzkoušet jarní omývání v potoce. Blízká je jim i magie Měsíce. Často se stávají zrcadlem pro druhé, proto jsou dobří v čarování pro ně více než pro sebe. Kouzla mohou znásobit nekonečným odrazem dvou zrcadel.


Lev: Vysoká magie, alchymie


Zrozenci tohoto znamení se nedokážou soustředit na věci malé a přízemní. Potřebují vysoké a ušlechtilé cíle a neradi si při jejich dosahování špiní ruce. Jejich doménou je alchymie.


Panna: Magie písma a posismu


Zrozenci tohoto znamení tíhnou k psaným dokumentům, magie písma je pro ně tedy tím pravým. Uvědomují si sílu psaného slova, rozumějí velmi dobře magii symbolů, pečetí či okultních znamení a posismu (gest, póz a pohybů těla).


Váhy: Magie knih, grimoáry, živlová magie


Zrozenci tohoto znamení se rádi radí s chytrými knihami, ať už jde o grimoár lidových zaříkadel nebo o zákoník práce. Výborně se pro ně hodí bibliomantie jako způsob věštění. Tipy pro magii získávají četbou. Důležitá je pro ně rovnováha sil, proto jsou jejich kouzla nejsilnější, pokud zahrnují všechny čtyři živly. Půjde jim práce v magickém kruhu rozděleném na čtyři světové strany, v jehož středu soustředí vlastní sílu.


Štír: Sexuální magie, magie incesí, magie lektvarů


Impulzivní zrozenci tohoto znamení jsou předurčeni k sexuální magii (využívá vybuzené sexuální energie k magickým účelům). Jako trénink se jim hodí například tantra. Také mohou tíhnout k magii vykuřování a vzhledem k povaze divoké a hluboké vody mají talent i k lektvaristice.


Střelec: Cestovní a náboženská magie


Zrozenci tohoto znamení stále poznávají něco nového, jsou hodně na cestách. Cestovní magie je pro ně samozřejmost i nutnost. Magie je pro ně hluboce propojena s vírou, proto od nich lze čekat církevní magii jakožto i využívání božstev nebo svatých k magickým účelům. Jsou zároveň dobrými učiteli magie.


Kozorožec: Zemská magie, šamanská magie, amulety a talismany


Potřebují kontakt se zemí, s úspěchem mohou využít motivy sázení pro pozitivní a pohřbívání pro zapuzovací magii. Zemitý hluboký zvuk šamanského bubnu je pro ně rajskou hudbou, a když se k tomu přidá hluboký vztah k bylinám a přírodě, vychází pro ně nejlépe šamanská magie. Mají rádi vše hmatatelné a rádi to sbírají a vlastní, tedy pro ně přírodní předměty mohou být silovými šamanskými pomocníky, ale i amulety či talismany.


Vodnář: Chaosmagie, kybermagie a urbanšamanismus


Zvídavá a inovativní povaha zrozenců tohoto znamení je nutí hledat stále nová řešení v životě i v magii. Hodí se pro ně moderní odvětví magie. Chaosmagie experimentuje a posouvá hranice magie směrem k psychologii nebo třeba kvantové fyzice. Kybermagie se soustředí na práci s přístroji a elektřinou a urbanšamanismus vyjadřuje vztah mága k civilizovanému životu. Dokážou vytvářet nová kouzla, vymýšlejí si vlastní pravidla.  


Ryby: Univerzální (vesmírná) magie, andělská magie, amulety a talismany


Hluboké naladění na okolní energii způsobuje zrozencům tohoto znamení citové výkyvy. Zároveň je to ale napojuje na zdroj vesmíru. Mohou se nechat vést vyššími bytostmi, například anděly, a mají mimořádný talent k channelingu. Leckdy se spoléhají na vyšší moc raději než na vlastní, a tak u nich můžete najít doslova sbírky amuletů, talismanů.


(xar)

Sdílet tento článek

Přidat komentář