Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Vratislav D.
18.04.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Šlo o inzerci
Celkový názor:
Rychlé, bezproblémové jednání
Avatar Jana M.
02.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
perfektni a super mega rychle
Avatar Kateřina M.
01.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše v naprostém pořádku
visa

Terapeutický význam run

Kategorie : Horoskopy , Zdraví

V čase jakýchkoli epidemií je velice důležité posilovat organismus a psychiku, zachovat si vnitřní klid a harmonii. Ezoterička Lucia di Moriani doporučuje v tomto ohledu jako vynikající pomocníky i runy. Každá runa má podle ní svou hlásku a zcela konkrétní terapeutický význam. Jak s nimi pracovat?
„Můžete si runu představovat, můžete si ji nakreslit a nabíjet si pomocí jejího obrázku vodu. Když se v klidu někde postavíte nebo posadíte, můžete hlasitě intonovat její hlásku s každým výdechem tak, aby vibrace zvuku prostupovaly celým vaším tělem. To udělejte třikrát po sobě a následně ještě zavřete oči a živě si představujte znak  dané runy. Určitě je také vhodné nosit u sebe runu nebo kombinaci několika run, podle potřeby, v kapse jako talisman. V současné situaci, kdy se šíří nákaza koronavirem, bych kombinovala runy FEHU a THURISAZ, případně INGUZ.  Kdo pociťuje silný strach, tak aby nepodlehl panice, může si vypomoci runou DAGAZ.“
Runa FEHU: Je spojena s hláskou f, posiluje organismus preventivně i v případě, že je atakován nemocí, terapeuticky působí na hrudník a dýchací cesty.
Runa THURISAZ: Je spojena s hláskou d(th), povzbuzuje k rozhodnému a současně vyváženému jednání, posiluje srdce a má obrannou moc.
Runa INGUZ: Je spojena s nosovou hláskou ng, má obecně zklidňující a ochrannou moc.
RUNA DAGAZ: je spojena s hláskou d, pomáhá proti beznaději a úzkosti, posiluje psychiku.


Léčivá voda


Runu nebo několik run namalujte na kus čtvrtky červenou pastelkou nebo fixou.  Vezměte sklenici nebo džbánek pramenité vody, může být i z vodovodu, a postavte ji na obrázek. Pravou rukou ještě  můžete znak runy nakreslit i nad hladinou vody prstem. Chvíli si pak představujte, jak síla runy přechází do molekul vody. Vodu nechte nabíjet nejlépe přes noc.
Ochranné cvičení s runou INGUZ
Pohodlně se posaďte a se zavřenýma očima si představujte runu INGUZ v zářící červeni. Do tohoto obrazu si promítněte sebe tak, abyste měli pocit, že runa obklopuje vaše tělo jako skořápka. Vytváří váš ochranný obal. Cvičení dělejte každý den - nejlépe večer, než jdete spát.

 
Obranné cvičení s runou THURISAZ


Aby vás runa účinně chránila, vybavte si její znak svým vnitřním zrakem a pokuste se ve své představě spojit čtyři tyto runy do čtverce (hroty run THURISAZ musejí směřovat ven). Vizualizujte si, že čtverec vytvořený z run je ochranný val, v jehož středu se nacházíte.
(zem)

Sdílet tento článek

Přidat komentář