Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Jana B.
21.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše v pořádku, rychle jednání 1*
Avatar Eva S.
14.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlost dodani a komunikaceOK
Avatar Marie U.
11.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé dodání, spokojenost.
visa

Svět vůní podle znamení zvěrokruhu

Kategorie : Zdraví

Vnímání a obliba vůní je natolik různorodá a individuální záležitost, že se těžko může zaškatulkovat do dvanácti „osobností“ zvěrokruhu.  Jisté je, že co voní jednomu, nemusí vonět jinému, jinak vnímají vůně ženy, jinak muži…
Nicméně na základě určitých dispozic lze zrozencům jednotlivých znamení doporučit vůně, které je mohou zharmonizovat, pozitivně naladit. Připravili jsme pro vás tedy „voňavý horoskop“, který však samozřejmě nelze brát jako dogma. Pokud jste například Beran a nesedí vám bergamot ani skořice, bez obav si poslužte třeba vůněmi pro zrovna tak ohnivého Lva. Nejlepší rada pro každého ale je: Míchejte. Míchejte a zkoušejte, dokud si nenajdete tu svoji jedinečnou vůni. Důležité je pouze to, abyste se s ní cítili opojně dobře!



Beran

Beran dostal od hvězd dostatek ohnivé energie i dar upřímnosti, ale také touhu po opravdové a pozorné lásce. Jeho povaze ladí neobyčejné citrusové nebo kořenité vůně.

Bergamot
Skořice

Býk

Býk - stojící pevně nohama na zemi, ale také ovládaný planetou lásky Venuší - se rád obklopuje hezkými a hodnotnými věcmi v tradiční podobě. Těší ho klasické a jemně smyslné vůně.
Bílý mošus
Jasmín


Blíženci

U Blíženců coby několika osobností poskládaných do jednoho těla se i nálady na vůně střídají tak, jako u žádného jiného znamení. Věrní ale většinou zůstávají typu „romantická vůně dálek“.
Noční jasmín
Orchidej


Rak

Rak je citlivé znamení, pevně ochraňující tradiční rodinné hodnoty. Patří k němu něžná domácí vůně.
Violka
Vanilka


Lev

Lev ví, co chce. Je energický a průbojný, ale současně charismatický. Vůně pro Lva musí okamžitě zaujmout a zapůsobit, tedy být lehce extravagantní.
Gardénie
Pomeranč


Panna

Panna je systematická, praktická a výrazná osobnost. Vůně pro Pannu musí být důrazná, ale přitom uklidňující.
Hřebíčkový květ
Kokos


Váhy

Váhy jsou rozvážné až nerozhodné. Právě proto dávají přednost vůním „rozumně odvážným“ s puncem originality.
Magnólie
Třešeň


Štír

Štír může nosit „masku nenápadnosti“, ale je silný, odvážný a tajemný. Hodí se k němu lehce záhadná, dynamická a exotická vůně.
Myrha
Mango


Střelec

Střelec je znamení s dobrodružnými sklony. Má rád jednání na rovinu a výrazné vůně, které na první nadechnutí vyjádří přesně to, co se od nich očekává.
Růže
Grapefruit

Kozorožec

Kozorožec skrývá racionální a vyrovnanou, až poněkud konzervativní, osobnost. Vůně by měla být hladivá, elegantní a tradiční.
Lilie
Zelené jablko


Vodnář

Vodnář je svébytná, šarmantní a silná osobnost. Jeho nezávislost dobře reprezentuje překvapivá a trochu netradiční vůně.
Zimolez
Žlutý meloun


Ryby

Ryby jsou přemýšlivé, ale idealistické a citlivé znamení, které touží po harmonii. Potřebují svěží vůni, nejlépe citrusově-květinovou.
Neroli
Hyacint
Jana Soukupová

Esenciální a vonné olejíčky můžete osobně zakoupit v Sanatoriu Europa v Teplicích nebo objednat prostřednictvím našeho shopu na:
www.spiritobchod.cz nebo www.shop.sanatoriumeuropa.eu

Sdílet tento článek

Přidat komentář