Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Vratislav D.
18.04.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Šlo o inzerci
Celkový názor:
Rychlé, bezproblémové jednání
Avatar Jana M.
02.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
perfektni a super mega rychle
Avatar Kateřina M.
01.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše v naprostém pořádku
visa

Přednosti přírodní kosmetiky

Kategorie : Zdraví

Krásná a dokonale pěstěná pleť je snem každé ženy. Ne všem se ale poštěstí mít  ji takovou od přírody, leckdy se jí musí pomoci. Základem je správná péče, a to nejen kvůli vizuálnímu efektu. Vždyť pokožka těla tvoří bariéru před škodlivým prostředím, pomáhá chránit zdraví. A bez ohledu na současné možnosti se trendem v rámci snahy o mladistvý vzhled stává návrat k přírodním kosmetickým prostředkům. Proč? To vám prozradí Tereza Chludilová z oddělení lékařské kosmetiky Sanatoria Europa v Teplicích.
Přírodní a bio kosmetika bez chemie navazuje na to nejčistší, co má člověk z přírody k dispozici, ať už pro ošetřování pleti nebo její zkrášlení. Je určena pro různé typy pokožky včetně problematické, aknózní, alergické, pro pleť se  známkami stárnutí mužů i žen, ale i pro pokožku dětí s jejími specifickými požadavky. Přírodní kosmetické prostředky jsou sestaveny z takových surovin, které pleť nejen hydratují a vyživují, ale zároveň jí díky bylinám a dalším přírodním složkám dodávají svěžest a krásu.
Syntetické složky obsažené v běžných (konvenčních) kosmetických produktech se přes kůži dostávají do organismu, kde se hromadí ve tkáních. Jelikož je náš, lidský, organismus nezná, není schopen je zpracovat a po nějaké době se mohou stát zdrojem zdravotních problémů. Z tohoto důvodu je lepší používat přírodní kosmetiku, která je zdraví prospěšná a nezatěžuje tělo ani životní prostředí. Účinek těchto přírodních přípravků se dostaví sice pomaleji, důvodem je absence intenzivních chemických složek, které zvyšují rychlost nástupu viditelných výsledků, ale o to déle působí. Přípravky obsahují pouze čistě přírodní složky a éterické oleje bez syntetických konzervantů a parfémů, neobsahují silikony, které zatěžují pokožku a vlasy. Jejich minerální složení pleti prospívá. Pravdou však je, že některé firmy propagují své produkty jako přírodní, ačkoli nedodržují všechna pravidla. Co si v kontextu s tím pohlídat?
Při výrobě přírodní kosmetiky se nesmí používat: Látky a suroviny živočišného původu (výjimkou jsou včelí vosk a lanolin z ovčí vlny), ropné látky na bázi silikonů, syntetické vonné, barvící a konzervační látky, chemické UV filtry. Použité rostlinné látky by měly pocházet z ekologického zemědělství. Přírodní kosmetika nesmí být testována na zvířatech.



 
Královský krém ANCH



Jedinečný biorezonanční krém ANCH propojuje staré egyptské zkušenosti doplněné o údaje z přeložených papyrů nalezených v Řecku (zejména Leydenský a Hearstův) s moderními  laboratorními možnostmi. Je vyroben z výhradně  biologicky čistých surovin z řeckých hor, základem je panenský olivový olej z rodinného sadu. Biorezonance znamená, že nepůsobí jen jednosložkově na kůži, ale po delší době celkově v organismu spouští regenerační pochody a startuje harmonizačně omlazující procesy (vstřebávané přírodní látky působí na očistu vnitřních orgánů).


Proč název ANCH?


Egyptský hieroglyf anch je po tisíciletí symbolem života a měl i praktický význam. Mimo jiné sloužil jako rezonátor (anténa) pro harmonizaci energie materiálů i živočišných druhů. Označovaly se jím léky a recepty v tradiční medicíně a byl (a je) součástí obřadů při jejich výrobě. Tento silný tvarový zářič zesiluje jejich účinnost.

Sdílet tento článek

Přidat komentář