Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Eva S.
14.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlost dodani a komunikaceOK
Avatar Marie U.
11.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé dodání, spokojenost.
Avatar Eva J.
07.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
- přehledná nabídka, co jsem hledala, tady jsem našla
visa

Podle čeho vybírat krém

Kategorie : Zdraví

Krásná a dokonale pěstěná pleť je snem každé ženy. Ne všem se ale poštěstí mít  ji takovou od přírody, leckdy se jí musí pomoci. Základem je správná péče, a to nejen kvůli vizuálnímu efektu. Vždyť pokožka těla tvoří bariéru před škodlivým prostředím, pomáhá chránit zdraví. Snaha  o mladistvý vzhled vede ženy k nejrůznějším procedurám. Krémy na přírodní bázi se jeví jako nejjednodušší a nejlevnější varianta. Který a podle čeho si ale vybrat? Na to vám odpoví Tereza Chludilová z oddělení lékařské kosmetiky Sanatoria Europa v Teplicích.
 
Každá pleť je jiná, má svá specifika a k těm je třeba při výběru přihlédnout. Zatímco ve dvaceti nám spolehlivě postačí kvalitní hydratační krém, s přibývajícími roky se radikálně mění nároky a potřeby pokožky a zároveň se objevují i první vrásky. S těmi musíme začít bojovat dřív, než nám vykreslí do obličeje hluboké rýhy.
Při výběru vhodného pleťového krému hraje významnou roli typ pleti a věk, ale také aktuální roční období. Obecně lze říci, že v zimě, chladu a větru je vhodnější použít výživnější krém s nižším obsahem vody, který pokožku lépe ochrání a prospívá posilování kožní bariéry. Naopak v letních měsících volíme krémy lehčí konzistence, s lehčí strukturou, s ochrannými UV faktory a vysokým obsahem hydratačních složek (například kyselina hyaluronová, aloe či rostlinné oleje).
Krém se používá nejen proti vráskám, ale především ke zvláčnění pokožky. Po každém umytí, sprchování, odlíčení je vhodné pomoci pleti s obnovením povrchového lipidového filmu, který chrání kůži před vnějším poškozením a pomáhá v ní udržovat vlhkost.
Pozornost věnujme také rozdílům mezi denními a nočními krémy.
Kvalitní denní krémy mají lehčí konzistenci, obsahují ochranný faktor SPF (ochrana před slunečním zářením), pokožku dostatečně hydratují a dodávají buňkám pleti nezbytnou vnější výživu.
Celodenní hydratační krémy by měly být rychle vstřebatelné, aby se na ně dal nanést make-up.
Noční krémy často obsahují více změkčujících a zvlhčujících látek olejového původu, pomáhají obnovit ochrannou bariéru na povrchu pleti a dodávají pokožce potřebné lipidy (tuky). Navíc mohou obsahovat aktivní složky retinoidy nebo alfahydroxykyseliny, jež efektivně působí na proces odstraňování odumřelých buněk z povrchu pokožky.

 

Královský krém ANCH


Jedinečný biorezonanční krém ANCH propojuje staré egyptské zkušenosti doplněné o údaje z přeložených papyrů nalezených v Řecku (zejména Leydenský a Hearstův) s moderními  laboratorními možnostmi. Je vyroben z výhradně  biologicky čistých surovin z řeckých hor, základem je panenský olivový olej z rodinného sadu. Biorezonance znamená, že nepůsobí jen jednosložkově na kůži, ale po delší době celkově v organismu spouští regenerační pochody a startuje harmonizačně omlazující procesy (vstřebávané přírodní látky působí na očistu vnitřních orgánů).


Proč název ANCH?


Egyptský hieroglyf anch je po tisíciletí symbolem života a měl i praktický význam. Mimo jiné sloužil jako rezonátor (anténa) pro harmonizaci energie materiálů i živočišných druhů. Označovaly se jím léky a recepty v tradiční medicíně a byl (a je) součástí obřadů při jejich výrobě. Tento silný tvarový zářič zesiluje jejich účinnost.

Sdílet tento článek

Přidat komentář