Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Jana B.
21.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše v pořádku, rychle jednání 1*
Avatar Eva S.
14.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlost dodani a komunikaceOK
Avatar Marie U.
11.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé dodání, spokojenost.
visa

Olivové mýdlo na kožní problémy

Kategorie : Zdraví

Kosmetika bez chemie, na přírodní bázi, je trendy a v současnosti se těší velké oblibě. Pomáhá udržovat pleť svěží, krásnou, s bojem proti stárnutí. Přímo zázračné účinky lze očekávat od olivového mýdla. Prospěšné vlastnosti olivového mýdla pro hydrataci, výživu, každodenní ošetřování pokožky znali po staletí obyvatelé Středomoří. Řecké olivové mýdlo velmi ocení lidé s problematickou pletí, ale příznivě na něj reaguje každá pokožka. Základním přírodním materiálem pro jeho výrobu je tuk. Do dnešních dnů je v Řecku mnoho hospodyněk, které vyrábějí olivové mýdlo podomácku. Používají usazeninu vzniklou po přefiltrování oleje, vodu, louh a sůl.
Za zmínku stojí i skvělý hojivý efekt v případě některých kožních potíží. Například atopická dermatitida je zánětlivé onemocnění kůže, které postihuje zejména malé děti a dospívající. Pokožka trpí nadměrnou suchostí, což bývá zapříčiněné nedostatečnou činností potních žláz a sníženou schopností vázat v kůži vodu. To může vyvolávat nepříjemné svědění kůže, následné škrábání, a tak je olivové mýdlo osvědčeným produktem na každodenní ošetřování. Lze ho doporučit také osobám s diagnózou psoriáza, neboť pomáhá výrazně zmírnit její příznaky. Jedná se o zánětlivé onemocnění celého organismu, jež se projevuje na kůži, a to kdekoliv na těle, vlasy a nehty nevyjímaje.
Nejen ženám, ale také mužům stojí za to vyzkoušet blahodárné účinky olivového mýdla. Přesvědčí se o jeho  hojivém a omlazujícím účinku, pleť po jeho použití bude vláčná, perfektně hydratovaná, mýdlo je vhodné i k mytí vlasů.
(se)

Sdílet tento článek

Přidat komentář