Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Jana B.
21.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše v pořádku, rychle jednání 1*
Avatar Eva S.
14.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlost dodani a komunikaceOK
Avatar Marie U.
11.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé dodání, spokojenost.
visa

Kabbalah náramky

Kategorie : Tajemno , Zdraví

V současném světě na nás útočí negativní vlivy ze všech stran. Ať už jde o záření z počítačů či mobilních telefonů, negativní energii míst a lidí nebo nemoci. Prevence se tak stává prioritou.  A je zajímavé, že se ve spojitosti s ní lidé stále častěji vracejí ke staré moudrosti a jednoduchým rituálům  prapředků. V zahraničí jsou například mezi herci, zpěváky a dalšími celebritami velmi oblíbené kabbalah náramky.
Jejich věrnými propagátory jsou mimo jiné Madonna, Rihanna, Demi Moore, Scarlett Johansson, Leonardo Dicaprio, Asthon Kutcher nebo Goldie Hawn.   


Staré učení a tradice


Kabbalah je staré učení, které se snaží proniknout k samotné podstatě všeho a zaobírá se myšlenkami duchovní povahy. Svět a vše, co nás obklopuje, zkoumá ze všech možných úhlů a hledá odpovědi na elementární otázky života. Podle tradice tohoto učení slouží k ochraně i pro štěstí červený náramek nošený na zápěstí. Vypadá jako obyčejná červená šňůrka, ale nenechte se splést. Jeho nositel získá ochranu před zlými silami, energetickými upíry, uřknutím, zároveň předchází nemocem, chudobě a jiným neštěstím. Kromě ochrany před negativní energií nepříznivců dokáže náramek svého majitele zbavit i černých myšlenek a tendence ke špatnému jednání. Náramek ovšem musí  být uvázaný na levé ruce. Slovo kabbala znamená přijmout a právě levá strana těla, speciálně ruka a rameno, energii přijímá.  


Proč červená barva?


Červená je spojena s touhou odvrátit negativní energie. V průběhu dějin si třeba Židé malovali vchodové dveře do domu a někdy dokonce i svá hospodářská zvířata červenou barvou, aby tak zajistili ochranu (domu, rodině) před všemožným zlem, včetně krádeže.  Starověcí bojovníci používali zbraně natřené červenou barvou ze stejného důvodu. Tato barva má zkrátka odvrátit vše nežádoucí. Však také symbolizuje energii Slunce a života.


Jaký je význam symbolů?


Náramek bývá často doplněn o přívěsky (tvarové zářiče), drahé kameny a symboly, které zesilují jeho účinnost. Připomeňme si některé z nich…
Anděl a andělské křídlo -  nesou symboliku ochrany, křídlo dává volnost, lehkost a  svobodu. Má moc odnést vše zlé a přináší bezpečí.
Nekonečno - když něco končí, zároveň něco nového začíná. Nese symboliku neměnných a nekončících dějů.
Srdce - ve spojení s červenou barvou znamená lásku. V některých kulturách je znakem moudrosti a poznání.
Drahý kámen - používají se různé druhy dle léčebného záměru, který je jejich prostřednictvím do náramku vkládán.
Co možná nevíte?
Kabbalah náramek se z ruky nikdy nesundává, dokud sám „neodpadne“. Jestliže se rozváže, je to znamení, že je přehlcený negativní energií. V tu chvíli jsou jeho magické účinky vyčerpány, splnil svůj účel.


Lucia di Moriani

Sdílet tento článek

Přidat komentář