Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Jana B.
21.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše v pořádku, rychle jednání 1*
Avatar Eva S.
14.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlost dodani a komunikaceOK
Avatar Marie U.
11.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé dodání, spokojenost.
visa

Jste pilní jako včelka nebo naopak?

Kategorie : Horoskopy

 
Beran (21. 3. - 20. 4.)


Beran je velice ambiciózní a díky své ctižádosti dokáže dosáhnout vysokých cílů. Zvládne téměř všechno, ale musí mít správnou motivaci. Rutina v něm probouzí rebela a buřiče. Ve chvíli, kdy se mu nedaří nebo cítí, že je nedoceněný, má tendenci od všeho utéct a svůj záměr vzdát. Spokojený bude všude tam, kde může sám samostatně rozhodovat.


Býk (21. 4. - 21. 5.)


Býk je obrovský dříč. Uplatní se v jakémkoliv oboru, kde uplatní svou svědomitost, spolehlivost, pečlivost, zodpovědnost. Jeho pracovní morálku lze označit za nadstandardní. Klade si před sebe vysoké cíle a díky své vytrvalosti se mu je daří dotáhnout do konce, a to i tehdy, kdy by to druzí lidé vzdali. Když se pustí do práce, neví kdy skončit. Na tom, co dělá, si hodně zakládá

.
Blíženci (22. 5. - 21. 6.)


Tohle znamení zvěrokruhu je tvořivé, komunikativní, dokáže se velmi rychle přizpůsobit jakýmkoli podmínkám. Blíženec nesnáší nudu, stereotyp ho ubíjí. Pokud potřebujete na pracovišti vynalézavého diplomata, obraťte se na Blížence. Umí vyžehlit jakýkoli problém, snadno zdůvodnit své kroky. Když mu o něco jde, nebo se potřebuje vytáhnout, snaží se ze všech sil.


Rak (22. 6. - 22. 7.)


Hodí se pro každé povolání. V každém se odrazí jeho spolehlivost, všestrannost, důvěryhodnost. Změny mu ale mohou přinášet těžkou hlavu, od práce očekává především jistotu a bezpečí. Pro každou práci se dokáže nadchnout, jen mu chvíli trvá, než se v novém prostředí zorientuje, svou pozici si osahá. Rak nebývá na pracovišti vůdčí typ, raději, jak se říká, splyne s davem.


Lev (23. 7. - 22. 8.)


Jde o dynamické, schopné, sebevědomé znamení zvěrokruhu. Lev je především výborný organizátor, ochotný vstoupit i za hranice komfortní zóny, překážek se rozhodně nebojí. Umí sám sebe i kolektiv správně motivovat, v krizových situacích si udržet nadhled. Nikdy se nespokojí s průměrným výkonem, vždy ho ovládá silná motivace uspět. Novým, zajímavým a odvážným výzvám se nebrání.


Panna (23. 8. - 22. 9.)


Dokáže zvládnout i ty nejnáročnější úkoly. Umí být na sebe tvrdá, neschází jí sebedisciplína, kázeň, není zvyklá dělat věci napůl nebo odcházet od rozdělané práce. Hodí se pro všechna povolání, která vyžadují trpělivost, zručnost, přesnost. Panně vyhovuje zaběhnutý řád, stereotyp, má ráda všechno pod kontrolou. Jakákoli práce ji dokáže maximálně naplnit, tohle znamení zvěrokruhu lze často označit za workoholika.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)


Má vysoké ideály a snaží se je realizovat. Někdy s větším, jindy s menším úspěchem. Je to v podstatě pohodlné znamení zvěrokruhu, které dokáže pracovat, ale také odpočívat. Žije tak trochu svobodomyslně, při výběru povolání u Vah hraje důležitou úlohu prostředí, v němž má pracovat, a spolupracovníci. Řízení lidí je dost děsí. Tam, kde se musí striktně dodržovat termíny a pracovní doba, nebudou příliš spokojené.


Štír (24. 10. - 22. 11.)


Dokáže pracovat za dva. Když jde do tuhého, dokáže zmobilizovat své rezervy, zvednout se ode dna a znovu bojovat. Pro Štíra je ideální svobodné povolání, živnost, kde může rozhodovat a je zodpovědný sám za sebe. Je nerad, když ho někdo kontroluje, dohlíží na něj, musí někomu skládat účty, nesnáší kibicování. Problém může nastat v kolektivu, kde je třeba dodržovat pravidla a je vystaven kritice.


Střelec (23. 11. - 21. 12.)


Občas žije ve svých snech, pro svoji práci potřebuje svobodu, volnost, dostatek prostoru. Snaží se vidět věci kolem sebe z pozitivní stránky. Pro Střelce je nejdůležitější prostředí a tým, v němž pracuje. Jestliže má pocit, že mu někdo šlape na paty, postaví se, jak se říká, na zadní, ve svém pracovním nasazení poleví. V opačném případě, v přátelské atmosféře, podává skvělý výkon.


Kozorožec (22. 12. - 20. 1.)


Vynikne v každé profesi, v níž může využít svoji pracovitost, přesnost, spolehlivost. Kozorožec umí být vytrvalý, když se do něčeho pustí, vydrží až do konce, počáteční neúspěch ho neodradí. Potrpí si na řád, je systematický. Potřebuje mít stále co na práci, jinak je mrzutý. Je to výborný organizátor, který umí věci správně načasovat, velmi pokrokový, s dlouhodobou vizí.


Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V práci nijak zvlášť neexceluje. Má volnomyšlenkářskou povahu, je rád nezávislý, chce pracovat samostatně, baví ho dělat užitečné věci. Zaměstnání, v němž musí být přesně od-do, pro něj ale nebude zřejmě optimální, bývá nedochvilný a nepřesný. Nejsou mu cizí velké myšlenky a cíle, avšak maličkosti ho unavují. Nesnáší rutinu, donucování, opovrhuje tradičními zvyky.


Ryby (21. 2. - 20. 3.)


Ryba je velice kreativní, spolehlivá, uvnitř neobyčejně silná, což její okolí nedokáže vždy ocenit. O to víc umí překvapit. Může budit dojem, že pomaleji chápe, ve všem, k čemu se odhodlá, bývá důkladná, jen si potřebuje všechno řádně promyslet. Své povinnosti si Ryba plní svědomitě, nelze o ní říct, že je líná. Jen nechce být středem pozornosti, raději, jak se říká, splyne s davem.
(pru)

Sdílet tento článek

Přidat komentář