Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Jana B.
21.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše v pořádku, rychle jednání 1*
Avatar Eva S.
14.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlost dodani a komunikaceOK
Avatar Marie U.
11.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé dodání, spokojenost.
visa

Horoskop zdraví

Kategorie : Horoskopy

Beran


I když vám po zdravotní stránce nehrozí nic vážného, některé prosincové dny se dostaví intenzivní pesimistický pohled na svět. Možná, že máte před sebou něco nepříjemného, co stále odkládáte. Sami sebe tak vystavujete nepřiměřenému a zbytečnému stresu, což se může odrazit na vašem zažívání. Když jsou, jak se říká, nervy na pochodu, žaludek se vzpouzí. Je na vás, abyste zhodnotili své životní priority.


Býk


Myslíte jen na to, jak se co nejlépe zhostit svých pracovních úkolů, nikoho nechcete zarmoutit. Někdy je ale dobré mít na zřeteli své potřeby, umění odpočívat vám zřejmě moc nejde. Abyste se cítili na vrcholu svých sil, měli dostatek energie, nesmíte zapomínat na odpočinek. Nakládejte si na svá bedra jen tolik povinností, na kolik stačíte. Jinak vám to zdraví spočítá.


Blíženci


O tom, že se nevyplácí podceňovat preventivní prohlídky, byste se mohli přesvědčit na vlastní kůži. Vzpomenete si na svou poslední návštěvu u lékaře? Jestliže zanedbáváte prevenci, pak se nemůžete divit, že vás zastihne bolest v tu nejméně vhodnou dobu. Na samoléčbu moc nespoléhejte, spíš se zamyslete nad celkovým životním stylem.


Rak


Po zdravotní stránce by poslední měsíc v roce nemusel být zcela bezproblémový. Připravte se na to, že nebudete vědět, kam dřív skočit, a to může vyvolávat nadměrný stres, nervozitu, pocit vyčerpání. Nic nedokážete hodit za hlavu, všechno si berete příliš k srdci, vaše extrémní zodpovědnost posiluje pocit nenahraditelnosti. Nezapomínejte více odpočívat, nepodceňujte ozdravnou sílu spánku.


Lev


Planety vám slibují poměrně dobrý měsíc. Pokud jde o zdraví, přesto byste neměli podceňovat prevenci. Čeká vás náročné období a to ve všech oblastech. Příprava Vánoc i určité bilancování a dohánění restů na konci prosince může značně odčerpávat rezervy energie. Zaměřte se proto na kvalitní jídelníček, investujte do doplňků stravy, relaxačních zážitků.


Panna


S nástupem zimy se můžete špatně vyrovnávat s výkyvy počasí, s teplotními změnami. Rozhodně byste neměli podceňovat zvýšené nebezpečí nachlazení, bolest v krku, virózu. Pozornost věnujte výběru ošacení podle předpovědi počasí. V případě menších zdravotních obtíží, jejichž důvodem může být nízká obranyschopnost organismu, se zaměřte na jídelníček. Zařaďte do něj více vitaminů, omezte spotřebu kofeinu a cigaret.


Váhy


Hvězdy varují - mějte se na pozoru před zraněními. Někdy stačí chvilková nepozornost, která by vás mohla na delší dobu vyřadit z provozu. Platí to jak pro rekreační sport, kutilské aktivity, rutinní práce v kuchyni, tak pro cestování a běžné denní činnosti. Zvlášť rizikové se jeví období mezi dvanáctým a pětadvacátým prosincem. Jednou měř, dvakrát řež platí ve vašem případě dvojnásobně.


Štír


Máte nějaké trápení související s peněžní situací, problémy na pracovišti či v rodině? Nemůžete se ubránit depresi, smutnění, všechno si berete příliš k srdci? Zkuste se zaměřit na činnosti, které přispějí k dobré náladě. Receptů na potlačení stresu a smutku se nabízí celá řada. V prvé řadě je to pravidelný pohyb, čas strávený s přáteli, kulturní vyžití.


Střelec


Zanedbané potíže, ale také staré hříchy, nezdravé zvyky mohou dát o sobě vědět v podobě menší zdravotní indispozice. Není však třeba panikařit, ale povede vás to zřejmě k zamyšlení, co má pro vás v životě opravdu cenu. Neženete se někdy za zcela pomíjivým cílem? Naučte se pozorněji naslouchat svému organismu, signály těla rozhodně nepodceňujte.


Kozorožec


Přiznejte si, že to se svou ambiciózností, touhou vynikat někdy dost přeháníte. Všechno chcete plnit na sto deset procent, ale nároční jste i na své okolí. Občas byste si měli uvědomit, že nejste ze železa. Životem se ženete jako nezkrotný vítr, ale pak se nemůžete divit, že se to podepisuje na vašem zdraví. I když si teď momentálně na nic nenaříkáte, zítra může být všechno jinak.


Vodnář


Zdá se, že v prosinci budete přímo ztělesněním vitality. Vaše forma nenechá nikoho na pochybách, že si v životě víte se vším rady, jací jste dynamičtí a temperamentní. V posledním měsíci v roce by se vám zdravotní potíže měly vyhýbat. Ovšem za předpokladu, že udržíte chutě na uzdě a zvláště v čase nejkrásnějších svátků v roce to nebudete přehánět s přejídáním.


Ryby


Máte zlost, když se podíváte na svůj obraz v zrcadle? Dost možná, že to se sebekritikou přeháníte. Ale pokud jste se rozhodli pro lepší pocit sami ze sebe shodit nějaký ten kilogram, zapracovat na svém vzhledu, tento měsíc vám konstelace hvězd přeje. Měli byste v sobě najít dostatečné odhodlání a vůli, abyste svůj záměr naplnili.
(pru)

Sdílet tento článek

Přidat komentář