Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Jana B.
21.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše v pořádku, rychle jednání 1*
Avatar Eva S.
14.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlost dodani a komunikaceOK
Avatar Marie U.
11.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé dodání, spokojenost.
visa

Dávate si novoroční předsevzetí?

Kategorie : Horoskopy , Zdraví

Někdo chce přestat s kouřením, jiný si slibuje, že se bude zdravě stravovat, další že začne od Nového roku  cvičit. Mnoho lidí při naplňování novoročních předsevzetí ale selhává. Mnozí si před sebe kladou nesplnitelné úkoly, nerealizovatelné cíle. Jak se k nim staví jednotlivá znamení zvěrokruhu? Najdete se v následující charakteristice?


Beran


Od Nového roku budu méně pít. Samozřejmě alkoholu. Avšak když po silvestrovské noci přijde první pozvání na večírek od kamaráda, který slaví kulaté narozeniny, slib, že už se nikdy neopije, jak zákon káže, je ten tam.  I když Beranovi rozhodně neschází vnitřní přesvědčení, že nemůže selhat, novoroční předsevzetí mu vydrží bohužel jen velmi krátce.


Býk


Charakter Býka je silný. Nastavený je na maximální výkon, neschází mu pevná vůle ani trpělivost dovést věci do zdárného konce. S novoročním předsevzetím patří k výjimečným znamením zvěrokruhu, jež nemluví do větru. Možná mu chvíli trvá, než se k prvním krokům rozhoupá, ještě chvíli si chce v tom, co si zakáže, užívat, ale pak na sebe vytáhne bič. Umí si poručit, ale také se poslechnout.


Blíženci


V předstihu se Blíženec umí chlubit tím, jak bude v novém roce dělat věci jinak. Své okolí seznámí s převratnými plány, odvážnými vizemi, ale za pár dní na své velkolepé plány zapomene. Na svědomí to má jeho dychtivost, všechno chce honem, honem. Pokud tomu tak není, ztrácí motivaci a intenzivně přemýšlí o tom, jak se elegantně ze svých slibů vykroutit.


Rak


Pokud jde o novoroční předsevzetí, Rak bývá tajnůstkářem. Do světa zbytečně nevytrubuje, co chce dokázat, o svých záměrech většinou mlčí. Co kdyby se některý nepodařilo uskutečnit? Zbytečně by se vystavil posměchu, přijít by mohl o dobrou pověst. Jeho nepřítelem je netrpělivost, proto i novoroční předsevzetí, pokud se k němu odhodlá, ztroskotává většinou na ukvapenosti.


Lev


Nemůže přece zůstat za ostatními, a tak si nějaké novoroční předsevzetí také dá. Lev není žádný troškař, jeho sliby musí mít váhu, je zvyklý si před sebe klást nelehké úkoly. Většinou udělá všechno pro to, aby svým slovům dostál, nechce vypadat jako slaboch. Vytáčky a postranní uličky nejsou pro něj typické, vždy se ke svým úkolům postaví s odhodláním, nebojácně, se vztyčenou hlavou.


Panna


Nejhorší pro Pannu je, když by měla někoho zklamat, ztratit svůj cíl. Je velmi přecitlivělá, a když se něco nedaří, hledá vinu pouze u sebe. S novoročním předsevzetím bývá velmi opatrná, nic nedělá jen tak pro nic za nic. Musí být přesvědčená o tom, že se jí ho podaří naplnit, nechce sama před sebou ztratit tvář. O svém předsevzetí moc nemluví, raději se hned pustí do jeho plnění, přičemž bývá velice precizní.


Váhy


Váha si novoroční předsevzetí rozmýšlí s rozvahou a pověstným klidem. Většinou zvolí takové, které jí nebude činit moc odříkání, znepříjemňovat každodenní život. Když se něco zadrhne, neznamená to, že na svůj cíl rezignuje. Jen se snaží najít schůdnější cestu, jak narovnat záda a pokračovat v započatém díle. Hodně jí záleží na mínění okolí, i proto se zdá, že si stojí pevně za tím, co slíbila.


Štír


Není žádná padavka, jen tak se nevzdává. Štír ale také bývá velký tajnůstkář, ne vždy na sebe všechno prozradí. Pokud se k nějakému předsevzetí odhodlá, bývá podbarveno něčím neotřelým, originálním, dobrodružným. Nebezpečí je pro něj určitou výzvou. Je zároveň schopen rozeznat nebezpečí a přijít všemu na kloub. Pokud mu přerůstá daný slib přes hlavu, bez mrknutí oka ho hodí za hlavu.


Střelec


Je zanícený a nevypočitatelný, na přelomu starého a nového roku si dá klidně spoustu slibů. Někdy se ale hodně přeceňuje a zjistí, že měl zbytečně velké oči. Že své sliby nedokáže naplnit? S tím si příliš hlavu neláme. Prostě za tím jednou provždy udělá tlustou čáru, mávne rukou, vždyť život jde dál. Zbrklé jednání, prudká povaha, hašteřivost mu ale už mnohokrát podlomily nohy, na to je přece zvyklý.


Kozorožec


Ve zdravém těle, zdravý duch. To může být motto Kozorožcova novoročního předsevzetí. Chce se lépe stravovat, pravidelně hýbat, méně se stresovat, radikálně změnit životní styl. A většinou se mu to daří. Je zvyklý dřít do úmoru, klást na sebe maximální požadavky, dobře ví, že bez práce nejsou koláče. Když mluví o svém předsevzetí, tak se vší odpovědností a energií dotáhnout ho do konce.


Vodnář


Novoroční předsevzetí vnímá jako staromódní přežitek. Spíš na něj pohlíží zábavně, žertovně, s optimismem, jako na nesmyslnou věc. Ale kdo ví? Dokáže sám sebe přesvědčit v případě, že jde o něco vážného, smysluplného, co by mohlo být druhému ku prospěchu. Nikdy u něj nevíte, jak se zachová. Je to všestranné znamení zvěrokruhu, kterému nikdy nechybí chuť do díla.


Ryby


K novoročnímu předsevzetí přistoupí Ryba zřejmě kvůli tomu, že tak činí její okolí. Nechce stát v ústraní, pozadu. Vymyslí jich spoustu, ale rozhodně nechce dělat jen něco pro efekt. Každé pro ni musí být vážným tématem, k němuž přistupuje s hlubokým přesvědčením. Neustále ale stojí před nesnadným úkolem - překonat svoji nesmělost, nejistotu, ke splnění svých slibů si dodávat kuráže.
(pru)

Sdílet tento článek

Přidat komentář