Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Jana M.
02.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
perfektni a super mega rychle
Avatar Kateřina M.
01.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše v naprostém pořádku
Avatar Kristina C.
22.03.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Jsou rychlí a cena odpovídá
Celkový názor:
Jsem 100% spokujená
visa

Co prozradí den a měsíc narození?

Kategorie : Horoskopy

Každý z nás je osobnost. Ezoterička Lucia di Moriani tvrdí, že jsme silně ovlivněni vibracemi čísel obsažených ve dni a měsíci narození, které navíc souvisejí i s planetami. Den je pomyslným startem, ukazuje na povahu, potažmo jednání. Měsíc narození pak dolaďuje vnitřní karmu, schopnosti…


Narození 24. srpna

Kombinace čísel 2, 4, 8 (Luna, Uran, Mars): Tito jedinci bývají nesmírně pracovití, spořiví a přemýšliví. Nechybí jim ani pořádná dávka štěstí. Jsou jako vítr - chvíli tam a pak zase tady. Pořád něco kutí. Pojem workoholik je vystihuje. Pro manželství se ale hodí. Měli by si vybírat povolání, při němž jsou v kontaktu s lidmi.


Narození 25. srpna

Kombinace čísel 2, 5, 8  (Luna, Merkur, Mars): Bývají tvrdohlaví, nikoli však hloupí. Potřebují citlivou, leč pevnou a přátelskou, výchovu. Jinak půjdou ve šlépějích svých chyb jen proto, aby snad někdo nemohl říci, že jsou poslušní a dělají, co jiní řeknou. Na to jsou hákliví. Jsou zrozeni pro rodinu, potřebují však partnera - diplomata. Dokážou být velmi citliví, zejména k dětem.  Nejšťastnější jsou ale v práci, pokud mají co dělat, „nezlobí“.  Uplatní se jako počítačoví experti, architekti, kutilové všeho druhu.


Narození 26. srpna

Kombinace čísel 2, 6, 8 (Luna, Venuše, Mars): Planety - sudičky - jim nadělily do vínku cit, lásku a boj. Celý život se učí za poklusu, nemají klid. Chtějí dosáhnout všeho v hojnosti, jsou materiálně založení a mohou působit lakomě. Neradi pouštějí peníze, stejně jako své partnery.  Jsou žárliví, ale život je učí umírněnosti. Mohou se stát ba skvělými bankovními úředníky, ekonomy, zručnými řemeslníky.


Narození 27. srpna

Kombinace čísel 2, 7, 8 (Luna, Saturn, Mars): Nedostanou nic zadarmo. O to více se ale budou snažit uspět. Naučí se zacházet s penězi a mají šanci zbohatnout. Záleží na roce narození.  Mohou se stát dokonce finančními magnáty při dobrém postavení celého horoskopu. Jsou to výborní podnikatelé, obchodníci.


Narození 28. srpna

Kombinace čísel 2, 8, 8 (Luna, Mars, Mars): Bez ohledu na rok narození jde o výrazné osobnosti. Jsou inteligentní, bojovní, silní a tedy vítězící. Mají smysl pro spravedlnost a svých cílů dosahují snadno. Společnost okouzlí svými bonmoty, mají cit pro jazyky. Ať si vyberou jakékoli povolání, uspějí v něm.


Narození 29. srpna

Kombinace čísel 2, 9, 8 (Luna, Neptun, Mars): Tito zrozenci jsou trochu rozporuplní a nervóznější. Leckdy nerozumějí sami sobě, přitom však dokážou prokouknout druhé.  Jejich karma dne  ukazuje na těžkosti v osobním životě, ale vnitřní karma jim slibuje profesionální kariéru a oblibu u lidí. Mohou se vypracovat vysoko, dosáhnout proslulosti. Ale jejich nervní podstatu to nezmění.  Mohou z nich být například úžasní umělci či plastičtí chirurgové.


Narození 30. srpna

Kombinace čísel 3, 0, 8 (Jupiter, Pluto, Mars): Potřebují, aby jim rodiče v mládí vštípili určitou zodpovědnost, ale aby je nevychovali k nerozhodnosti nebo naopak přílišné bojovnosti. Volnost sice vede k samostatnosti, ale také  nízké k citlivosti k okolí. Pak by si šli za svým bez ohledu na druhé. V této souvislosti hraje roli i rok narození. Mohou studovat, ale stejně tak se věnovat i nějakému řemeslu.
(cul)

Sdílet tento článek

Přidat komentář