Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Vratislav D.
18.04.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Šlo o inzerci
Celkový názor:
Rychlé, bezproblémové jednání
Avatar Jana M.
02.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
perfektni a super mega rychle
Avatar Kateřina M.
01.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše v naprostém pořádku
visa

Alergie jsou strašákem současnosti

Kategorie : Zdraví

Čtenářku Ilonu B.  ze Zábřehu zajímá: „Proč byly alergie dříve spíše vzácností, zatímco teď na ně trpí skoro každý? Co s tím?“
Existují desítky alergenů a pomoc je většinou problematická. Kde hledat příčiny alergií? Dříve jsme měli jednoduchou stravu, jídlo se nenakupovalo do zásob. Dnes v supermarketu vidíte zákazníky s plně naloženými nákupními vozíky. A aby potraviny a nápoje vydržely, přidávají do nich výrobci různé chemické prostředky, které prodlužují trvanlivost. Vždy mi přejede mráz po zádech, když vidím, jak si někdo veze celý karton krabic trvanlivého mléka. Dříve šlo udělal z mléka kyšku, teď se vám to nepovede. A tak bych mohl pokračovat dál. A protože jsme každý jiný, někomu to dělá zle na slinivku, jinému na játra, na ledviny atd. Alergie je projevem nesprávné funkce vnitřního orgánu. Dalším faktorem s alergiemi souvisejícím je elektromagnetické záření. To je neviditelný nepřítel. Dříve bylo jen záření rozhlasových vln a pak televizních vysílačů. Dnes máte kolem sebe tisíce mobilních telefonů, na střechách vidíte antenní systémy mobilních operátorů, v domácnostech jsou napojené wifi sítě. Většina lidí prosedí během dne řadu hodin u počítače, tak se pak nedivme. Jsme zářením doslova prošpikování. Proč mají lidé doma zapnutou wifi síť, když jdou spát, to nepochopím. Sami si přitom zadělávají na potíže.
Co s tím? Vraťme se k jednoduché stravě - sádlo, slanina, brambory a jiné. Viděli jste, že by dítě dnes jedlo nebo dokonce chtělo chléb se sádlem? Ale přitom je to tak zdravé. Jednu dobu jsem měl zvýšený cholesterol, tak jsem začal jíst právě chleba se sádlem a slaninu. A hodnoty šly dolů. Také bublinkové slazené limonády jsou zdrojem alergií. Obyčejná voda z vodovodu je mnohem lepší. Ve velké míře se konzumuje maso. Zatímco dříve bylo na stole tak dvakrát až třikrát za týden, teď ho mnozí mají každý den. Z toho je pak překyselený organismus. Takže doporučuji každému začít u sebe - změnit jídelníček a promačkat si reflexní body na rukou, aby bylo jasné, který orgán je indisponovaný (mapu reflexních bodů SU-JOK najdete na internetu).   Tam, kde to bolí, je něco v nepořádku. Promačkáváním jednak diagnostikujeme, ale také orgán stimulujeme a pomáháme mu. Takže bolestivá místa je dobré mačkat alespoň dvakrát denně. Podle zjištěného problému si pak můžeme dělat bylinkové čaje.  Rozhodně doporučuji častější pohyb v přírodě.  
Ing. Josef Schrötter
S psychotronikem Josefem Schrötterem se můžete setkat na zájezdu se Spiritem do maďarských termálních lázní Bükfürdö. 

Sdílet tento článek

Přidat komentář