cookies - spiritobchod.cz

Informace

Nejprodávanější produkty

Slevy

Následujte nás na Facebooku

Napsali o nás

pepahoja
5.005.005.005.005.00
dobrý obchod

2017-08-19

eda
5.005.005.005.005.00
spokojenost

2017-08-19

lucvach
4.004.004.004.004.00
Všem vřele doporučuji.

2017-08-19

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
rychlé, bezproblémové, poradí

2017-08-15

P.D.
5.005.005.005.005.00
Tento obchod mohu všem vřele doporučit!!! Přehlednost, krásné a kvalitní zboží, rychlá doprava a komunikace obchodu. Byla jsem moc spokojena!!!

2017-08-6

Chráníme vaše osobní údaje

Společnost Euro Trade Plus, s.r.o. provozující internetový obchod spiritobchod.cz nakládá s vašimi osobními údaji v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů.

Osobní data, která kupující uvede při objednání, jsou využita pro úkony přímo související s vaší objednávkou. Data jsou uchovávána a zpracovávána dle platných právních předpisů a slouží výhradně pro naši potřebu a nebudou poskytnuta jiným subjektům. Výjimku představují externí dopravci a zpracovatel dotazníku spokojenosti. Osobní údaje zákazníků jsou předávány v minimálním rozsahu, který je nutný k bezproblémovému doručení zboží, či zjištění zákaznické spokojenosti. Zasílání Dotazníku je možné kdykoliv zrušit. Pro marketingové účely jsou použita pouze s vaším výslovným souhlasem.

Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou.

Odhlášení e-mailového zpravodaje můžete provést  odpovědí na email.

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz.

Co jsou "cookies" vlastně zač? 

Cookies jsou krátké textové soubory, které server umisťuje do vašeho počítače při načtení webové stránky. Technicky jde o sérii kódů, podle kterých prohlížeč shromažďuje a následně odesílá informace o vašem chování zpět na příslušný server. Cookies obsahují informaci o tom, jak dlouho je má prohlížeč uchovávat (od jednorázových až po několikaleté). Cookies nejsou přímo vázány na vaše jméno ani e-mailovou adresu, často ale obsahují například přihlašovací údaje do systému. Jsou společné pro jednu instalaci prohlížeče. Cookies nejsou nijak zabezpečeny a to včetně shromážděných údajů.

Proč potřebujeme váš souhlas s používáním cookies? 

Na základě směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/136/ES, která novelizovala čl. 5 odst. 3 směrnice Evropského parlamentu a Rady 2002/58/ES, o zpracování osobních údajů a ochraně soukromí v odvětví elektronických komunikací, došlo k posílení ochrany uživatelů internetu, neboť se vyžaduje poskytnutí informací a získání souhlasu uživatele ještě předtím, než bude cookie uložena či bude získán přístup k již uchovávaným informacím v počítači uživatele. Jde tedy o přechod z režimu „opt-out“ na režim „opt-in“. Tato úprava byla zohledněna novelou zákona o elektronických komunikacích ve znění zákona č. 468/2011 Sb